АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (My University, 2018)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у листопаді.
Keywords: дуальна освіта; овочівництво; випускники; міжнародні програми; спорт