Використання соціальних мереж для розвитку туристичного бізнесу в Україні : кваліфікаційна робота ОС «Магістр»: спец. 242 Туризм і рекреація ОПП «Туризм» - Чудіна, Олена (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Сучасний етап розвитку світового та вітчизняного туристичного бізнесу характеризується глибокою трансформацією, що відбувається під впливом глобальної цифровізації. Соціальні мережі з допоміжних маркетингових майданчиків перетворилися на стратегічно важливі екосистеми, у межах яких формується споживчий попит, створюється імідж бренду та вибудовується безпосередня комунікація з клієнтами. В умовах високої конкуренції та нестабільності ринку активна присутність туристичних компаній у цифровому просторі стає необхідною умовою їхньої конкурентоспроможності та сталого розвитку.
Keywords: Соціальні мережі; SMM-маркетинг; внутрішній туризм; просування туристичних послуг; цифровізація; контент-стратегія; лояльність студентів