Дистанційне навчання в університеті - Покровенко, К. Ю.; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (ТДАТУ, 2020)
Основні принципи дистанційного навчання (ДН): встановлення інтерактивного спілкування між які навчаються і навчальним без забезпечення їх безпосередньої зустрічі і самостійне освоєння певного масиву знань і навичок за обраним курсом і його програмі при заданої інформаційної технології.
Keywords: дистанційне навчання; електронні технології; організація навчального процесу