Агробіологічні основи формування продуктивності олійних культур (Helianthus annuus L., Carthamus tinctorius L., Linum usitatissimum L.) в Південному Степу України: дис. ... д. с.- г. н. : 06.01.09 - Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana (My University, 2018)
Агробіологічні основи формування продуктивності олійних культур (Helianthus annuus L., Carthamus tinctorius L., Linum usitatissimum L.) в Південному Степу України. –Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.
Keywords: олійни культури; регулятор росту; продуктивність; урожайность; рослинництво