Проблеми питання адміністративно-правового забезпечення законності у сфері земельних відносин - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (ТДАТУ, 2013)
У статті розглянуто проблемні питання адміністративно-правового забезпечення законності у сфері земельних відносин, розглядаються колізії, що виникають при регулюванні земельних відносин між нормами, вміщеними, з одного боку, до актів земельного, а з іншого -адміністративного законодавства.
Keywords: законність; земля; земельне законодавство