Dictionary of Information Technology and Software Engineering Abbreviations. Словник абревіатур та скорочень з інформаційних технологій і програмної інженерії - Symonenko, Svitlana; Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна (Мелітополь: ФО-П Однорог Т.В., 2017)
Словник включає спеціалізовану термінологію із багатьох напрямків: програмне забезпечення (Software), розробка програмного забезпечення (Software engineering), апаратне забезпечення (Hardware), операційні системи (Operating systems), організації (Organisations), комунікації (Communications), комп’ютерні мережі (Networks), виробники комп’ютерної техніки (Manufacturers), неформальні абревіатури користувачів Інтернету (Net Lingo). У додатках окремо винесені найбільш вживані абревіатури, згруповані за темами, чат-абревіатури та емограми.
Keywords: software; software engineering; hardware; communications; networks