Гендернi вiдносини у мiжкультурнiй комунiкацiї - Перепелиця, Д. М. (ТДАТУ, 2019)
Опираючись на те, що гендерні відносини є складним процесом, в ході якого його учасники прагнуть досягти порозуміння, врахування культурних, соціальних, психологічних особливостей кожного учасника є обов'язковим.
Keywords: міжкультурна комунікація; гендерні відносини; розуміння гендерних аспектів