Дослідження якісних показників в свіжих плодах черешні пізнього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України - Мікуляк, І. В.; Буякін, Б. А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Черешня належить до культур, що відкриває фруктовий сезон та має збалансований комплекс біохімічних сполук, але через вплив факторів у річному циклі не всі сорти можуть реалізувати свій генетичний потенціал в кінцевий продукт - урожай
Keywords: черешня; плоди черешні; достигання; сорти черешні; Мелітопольська чорна; Колхозна; Дебют; Аншлаг