Essentials of Finance: навчально-методичний посібник з позааудиторного читання для студентів спеціальності «Фінанси та кредит» - Кравець, Олена Олександрівна; Кравец, Елена Александровна; Kravets, Olena (ТДАТУ, 2015)
Навчальний посібник «Essentials of Finance» має на меті забезпечення у студентів розвитку навичок самостійного читання, розуміння і перекладу наукових текстів на англійській мові в галузі фінансів, а також розвинення навичок усного мовлення, формування широкого професійного словника та навичок ведення бесіди у рамках професійної тематики
Keywords: словниковий запас; студент; аудит