Аналіз та впровадження виховних технологій при формуванні особистості студента у ВНЗ - Нестерчук, Діна Миколаївна; Nesterchuk, Dina; Нестерчук, Дина Николаевна (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Робота присвячена аналізу виховних технологій та їх впровадженню при формуванні особистості студента у ВНЗ.
Analysis and implementation of educational technologies in formation of student’s personality at university
Keywords: виховні технології; студент