Захисний пристрій асинхронних двигунів від несиметричних режимів роботи - Щербаков, С. В.; Іванов, М. В. (ТДАТУ, 2020)
Досвід експлуатації електрообладнання в сільському господарстві свідчить про те, що аварійність основного елементу електроприводу – асинхронного двигуна – значна. Це завдає сільськогосподарському виробництву додаткові збитки через непередбачене припинення роботи цілого ряду технологічно зв’язаного обладнання, недодану продукцію та незаплановані ремонти електрообладнання.
Keywords: аварійність асинхронних двигунів; особливості експлуатації; несиметрія напруг; низька якість напруги; мережі; обмотки двигунів; електродвигуни; датчики контролю