Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів: навчальний посібник - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (Видавничий будинок ММД, 2010)
У посібнику наведено лабораторні роботи з основ виробництва чорних металів, ливарного виробництва, оброблення металів тиском, зварювання металів, полімерних матеріалів, матеріалознавства і оброблення матеріалі різанням. Для підготовки бакалаврів в аграрних вищих навчальних закладах рівнів акредитації з напрямів "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва", "Енергетика та енергетичні системи в АПК", "Обладнання переробних і харчових виробництв".
Keywords: посібник; студент; метали; зварювання металів; матеріалознавство; термічне оброблення; неметалеві матеріали; металургія; ливарне виробництво; оброблення металів тиском