Управління процесами зрошування насаджень плодових культур з урахуванням вимог стандарту GLOBALG.A.Р. - Максименко, М. І.; Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано підхід щодо підвищення якості розробки документованих процедур, які стосуються раціонального водовикористування при сертифікації виробництв за стандартам GLOBALG.A.Р.
Keywords: студент; магістрант; збірник; надання інтелектуальної підтримки виробникам; сертифікація виробництв