Проблема формування вибору сучасного споживача в інтернет-просторі - Сокіл, Яна Сергіївна; Сокол, Яна Сергеевна; Sokil, Yana (ТДАТУ, 2015)
UK: Ринок, як інформації, так і товарів, і послуг, перенасичений інформацією. Структура суспільства позбавлена чіткого соціального, статусного поділу, і людина при здійсненні вибору не може орієнтуватися на задані для його соціального класу характеристики. EN: The approaches to consumer behavior modeling are revealed. The essential challenges of the conspicuous consumption are determined. The reasons of consumer behavior predicting by making consumer insight are grounded.
Keywords: споживач; ринок; товари; послуги; consumer behavior; consumer insight; conspicuous consumption