Вдосконалення стратегії розвитку підприємства - Самарська, О. М.; Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2021)
Стратегії розвитку підприємства частіше за все орієнтовані на довгостроковий період та потребують вкладення інвестицій, це в свою чергу характеризується відповідним рівнем ризику. Тому на ризики потрібно звернути увагу під час формування стратегії розвитку.
Keywords: стратегія розвитку підприємства; ринок; прибуток; активна стратегія; пасивна стратегія; конкурентоспроможність