Впровадження автоматизованої системи керування ВНЗ «Освіта» у Таврійському державному агротехнологічному університеті - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (ТДАТУ, 2016)
UK: В статті наведені результати впровадження автоматизованої системи керування ВНЗ «Освіта» у Таврійському державному агротехнологічному університеті, що забезпечує освітній процес, методичне забезпечення навчальних дисциплін та оцінювання знань студентів. EN: The results of “OSVITA” automated control system implementing at TSATU that provides learning, methodological materials as well as students’ skills assessment have been given in the article.
“ Osvita” automated control system implementing at Tavria state agrotechnological university (TSATU)
Keywords: автоматизована система керування; освітній процес; Навчально-інформаційний портал; електронний навчальний курс