Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 5 - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2010)
У випуску наукових праць наведено зміст статей за підсумками роботи щорічної науково-технічної конференції співробітників та аспірантів ТДАТУ та інших учбових закладів. В основному представлено результати досліджень у галузі механізації технологічних процесів сільськогосподарського виробництва. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей.
Keywords: модель; надійність; небезпечна зона; тваринництво; відновлення деталей; електромеханічна обробка; подрібнення та нормована роздача кормів; універсальний навантажувач; силос; силосування