Амбітні ідеї, як двигун стимулювання маркетингового відділу та розвитку цілої компанії - Бріцин, А. О. (My University, 2018)
Розглянути концепцію «амбітної ідеї» у якості практичного та ефективного інструменту стимулювання маркетингового відділу зокрема та розвитку компанії в цілому.
Keywords: маркетинговий відділ; розвиток компанії