Обгрунтування лінії виробництва гранульованих добрив з пташиного посліду - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2020)
Проведені дослідження за допомогою використання даних за складом органо-мінеральних речовин показують, що внесення таких добрив дає можливість підвищити продуктивність і якість сільськогосподарських культур, а також істотно покращити економіку культур і підприємства в цілому. Крім того, внесення органічних добрив дозволяє відновлювати виснажені ґрунти і значно підвищити родючість поливних ґрунтів.
Keywords: пташиний послід; гранулювання; добриво; екструдування; гранулятор