У вирії інформації: періодичні видання (електронні). Випуск 1 Аграрні, технічні, комп'ютерні науки : віртуальна виставка - Ломейко, Наталя Григорівна; Lomeiko, Nataliia (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Періодичні фахові видання є ключовим ресурсом для навчання та науки, який включає наукові та науково-практичні журнали, які відображають останні досягнення, дослідження та тенденції у відповідних галузях знань. Ці видання надають актуальну інформацію для студентів, викладачів та науковців, а також слугують джерелом для підготовки дисертацій, курсових та інших наукових робіт. Наукова бібліотека пропонує вашій увазі віртуальну виставку періодичних видань. Виставка - онлайн-демонстрація ретельно підібраних та систематизованих електронних версій друкованих видань, доступних користувачам дистанційно в мережі Інтернет. На сторінках виставки представлені періодичні видання з аграрних, технічних, економічних, комп’ютерних наук та інших галузей. Вони стануть у пригоді викладачам, здобувачам освіти, науковцям і всім, хто прагне розширити свої знання та бути в курсі сучасних тенденцій.
Keywords: періодичні видання; віртуальна виставка періодики