НВЧ методи неруйнівного контролю параметрів структурно неоднорідного біооб'єкт - Федюшко, Ю. М.; Марисюк, А. П. (Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, 2013)
Стаття присвячена аналізу фізичних основ НВЧ методів контролю та метрології неоднорідних структур біологічних об'єктів.
Keywords: біологічний об'єкт; діелектричні властивості; датчики