Можливості використання кавітації в переробці вуглеводної сировини - Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015)
UK: Впливаючи на рідинне середовище енергією отриманої в результаті кавітації можна домогтися зміни її хімічного складу. Це необхідно при відділенні шкідливих домішок від вуглеводнів при нафтопереробці. EN: Аcting on a liquid energy is obtained tion due to cavitation, you can change its chemical composition. this is necessary in the separation of contaminants from hydrocarbons in oil re use cavitation the hydrocarbon processingfining.
The possibility of using cavitation in the processing of hydrocarbon raw materials
Keywords: кавітація; переробка; вуглеводна сировина