Зміст поняття «страхова послуга» - Мазурова, І. В. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Найпоширенішими фінансовими послугами з прийняття ризику є страхові послуги –фінансові операції страховиків, що здійснюються для забезпечення страхового захисту страхувальників або застрахованих осіб
Keywords: фінансові послуги; прийняття ризику; фінансові операції страховиків