Засоби реалізації концепції «Розумний будинок» - Іванова, Д. В.; Діордієв, Володимир Трифонович; Диордиев, Владимир Трифонович; Diordiiev, Volodymyr (ТДАТУ, 2019)
Розглянуто основні види датчиків та функцій системи «розумний будинок». Наведено перелік датчиків для трикімнатної квартири.
Keywords: розумний будинок; датчик відкриття Everspring HSM02; датчик протікання Fibaro FGFS-101; мультісенсор Fibaro FGMS-001; датчик температури Z-Wave від Danfoss; бездротовий датчик диму MD-2100R