Захист асинхронного двигуна від несиметричних режимів - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (My University, 2018)
UK: Робота присвячена розробці структурної і принципової електричної схеми захисту асинхронного електродвигуна від несиметричного режиму і перевищення температури обмотки двигуна більше допустимого значення. RU: Работа посвящена разработке структурной и принципиальной электрической схемы защиты асинхронного электродвигателя от несимметричного режима и превышения температуры обмотки двигателя больше допустимого значения. EN: The work is devoted to development of structural and electrical circuit protection of an asynchronous motor under asymmetrical mode and motor winding temperature control over allowable value.
Защита асинхронного двигателя от несимметричных режимов
Non-symmetric modes protection of asynchronous motor
Keywords: асинхронний електродвигун; напруга мережі; несиметричний режим; перевищення температури; обмотка двигунів