Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаціїйного швидкоморозильного апарату - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (ТДАТА, 2006)
Робота присвячена проблемі енерговитрати флюїдизаційного швидкоморозильного апарату та рекомендації щодо їх зниження за рахунок оптимизації псевдозрідженого заморожування плодової, овочевої та ягідної продукції з урахуванням вологовмісту продукту.
Influence of contents of product moisture on modes of sgigenie of quickfreezing device
Keywords: флюїдизаційний апарат; енерговитрати; вологовміст; псевдозрідження; швидкість повітря