Особливості управління бізнесом в індустрії комерційних автомобілів : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Вахно, Христина (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Об’єктом дослідження є процес управління бізнесом у глобальній компанії–постачальнику компонентів для автомобільної індустрії та інших сфер. Предметом дослідження є сукупність організаційно-економічних відносин, принципів, методів та інструментів управління бізнесом компанії Motherson (PKC Group) в індустрії комерційних автомобілів. Методи дослідження: наукової абстракції та системного підходу, порівняння, аналізу та синтезу, узагальнення, а також табличний та графічний методи. У першому розділі розглядаються теоретико-методичні засади управління бізнесом в індустрії комерційних автомобілів. У другому розділі проводиться аналіз системи управління бізнесом компанії Motherson. На підставі аналізу запропоновані шляхи використання позитивного досвіду ефективного управління бізнесом в компанії у реальному секторі України.
Keywords: управління; бізнес-модель; індустрія; машинобудування; сегмент комерційних автомобілів