Ефективність використання кормів в свинарстві - Атаманова, Ф. І. (ТДАТУ, 2018)
Резервом зниження собівартості свинини слід вважати перехід до біологічно повноцінної годівлі свиней різних виробничих груп на основі використання кормів власного виробництва. Тому основним напрямком розвитку кормовиробництва слід вважати підвищення рівня урожайності, якості й повноцінності сільськогосподарських культур та зниження їх вартості
Keywords: зниження собівартості; кормовиробництво; конкурентоспроможність; кормова база; свинарство