Опис до патенту на корисну модель № 131082 "Стрічковий транспортер-гранулятор" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Стрічковий транспортер-гранулятор містить приводну та натяжну станції, транспортуючу стрічку виконану із внутрішніми виїмками. Транспортуюча стрічка оснащена потоковим нагрівачем, що прискорює зневоднення гранул
Keywords: стрічковий транспортер-гранулятор; приводна станція; натяжна станція; транспортуюча стрічка; потоковий нагрівач; гранули; сільське господарство; хімічна промисловість; харчові підприємства