Обгрунтування оптимального вибору матеріалу для виготовлення валу - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr; Лодяков, С. І. (My University, 2021)
Запорізької області в особі директора Головенка С. В. в рамках «Договору про надання інформаційних та консультаційних послуг», укладеного з виконавцями: доцентами кафедри «Технологія конструкційних матеріалів» ТДАТУ ім. Д. Моторного Колодієм О.С. та Сушко О.В. було поставлено завдання провести дослідження щодо обґрунтування можливості заміни сталі 40ХФА на сталь 40Х для виготовлення деталі: вал 5340.1308050.
Keywords: деталі; вал 5340.1308050; сталь 40Х; сталь 40ХФА; механічні властивості сталей