Сучасні методи і обладнання для гранулювання комбікормів - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Завдання комбікормової промисловості забезпечити тварин всіх видів і вікових груп повноцінним кормом. Комбікормова промисловість виробляє суміші з різних компонентів (видів сировини), комбінуючи їх в самих різних поєднаннях і пропорціях. Суміш складається таким чином, щоб недоліки (низький вміст білка, нестача вітамінів і т. д.) одних компонентів компенсувати перевагами інших.
Keywords: гранулювання; гранулювання комбікормів; сухе гранулювання; сушіння гранул; прес-гранулятор; обробка комбікормів паром