Фітопатогенна мікрофлора насіння пшениці озимої за дії антиоксидантів - Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana (My University, 2010)
Застосування препарату АОК-М для передпосівної інкрустації насіння пшениці озимої у концентрації 0,004% зменшує зараженість насіння грибами на 25%, а у комбінації з половинною нормою фунгіциду (фундазол, 50% з.п.) пригнічує патогенну мікофлору на рівні фунгіциду у повній нормі
Keywords: фітопатогенна мікрофлора насіння; пшениця озима; дія антиоксидантів; препарат АОК-М; фундазол