Застосування інформаційних технологій при проектуванні шківів для передач із плоским пасом у САПР “Solidworks” - Тетервак, І. Р.; Четвертак, В. С.; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii (ТДАТУ, 2018)
Автоматизація роботи конструктора при проектуванні шківів у програмі “Solidworks”. Спрощення буде відбуватися за допомогою прив’язки до розмірів формул, за якими визначаються основні конструктивні параметри шківів. Створення базової моделі шківа, яка завдяки зміні декількох базових розмірів буде змінюватися автоматично, тобто без проведення розрахунку усіх інших розмірів. Під час роботи не користуватись паперовими носіями довідкової інформації.
Keywords: програма “SolidWorks”; базова модель; шківи; САПР