Технічне обслуговування тракторів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Дунайський аграрій» Ізмаїльського району Одеської області: пояснювальна записка до дипломного проекту СВО Бакалавр - Лебедєв, Євген Андрійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект виконаний на 64 сторінках тексту комп'ютерного набору і 6 аркушах креслярсько-графічних робіт і складається з вступу, п'яти розділів, висновку і списку використаної літератури. У першому розділі дана характеристика господарства і стану технічного обслуговування МTП розкриті недоліки і намічені шляхи їхнього усунення В другому розділі з урахуванням наробітку тракторів розроблені організаційно-технічні заходи щодо удосконалювання ТО МТП та поліпшенню ремонтно-обслуговуючої бази. У третьому розділі розроблена установка для збору відпрацьованих мастил. Зроблено необхідні розрахунки, що підтверджують працездатність установки. У четвертому розділі зроблений аналіз стану охорони праці і безпеки життєдіяльності та розроблені заходи щодо поліпшення умов праці працівників. У п'ятому розділі дана техніко-економічна оцінка розроблених у проекті заходів, що підтверджує їхню доцільність
Keywords: трактори; технічне обслуговування; мастила; діагностування; мийка; охорона праці; агроінженерія