Опис до патенту на корисну модель № 135199 "Теплоізольована труба" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Сімонцев, В. О.; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Теплоізольована труба містить трубу, теплоізоляцію та зовнішнє покриття. При цьому додатково встановлено екран з алюмінієвої фольги, який розташовано з проміжком між трубою і теплоізоляцією
Keywords: теплоізольована труба; теплоенергетика; система локального теплопостачання