Опис до патенту на корисну модель № 94047 "Планетарно-роторний гідромотор" - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Панченко, Ігор Анатолійович; Панченко, Игорь Анатольевич; Panchenko, Ihor; Засядько, Андрій Іванович; Оберніхін, Ю. П.; Гуйва, С. Д. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Планетарно-роторний гідромотор, що включає силовий блок, підшипники, корпус з передньої та задньою кришками, розподільний механізм, ущільнювальний вузол. Задня кришка з ексцентриком встановлена нерухомо по відношенню до корпусу гідромотора
Keywords: планетарно-роторний гідромотор; силовий блок; підшипник; розподільний механізм; ущільнювальний вузол; ексцентрик; машинобудування; гідравлічна техніка; мобільна техніка