Застосування семантичної мережі для аналізу процесу виникнення та ліквідації ливарних дефектів - Полулях, Д. О.; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: У статті міститься приклад аналізу причин виникнення браку виробів ливарного виробництва. Розглядається побудова моделі зв'язку причин виникнення дефектів з елементами технологічного процесу і можливість застосування цієї моделі для попередження дефектів. EN: The article provides an example of the analysis the reasons of the foundry products defects occurrence. Focus on the creation of model of dependences between the reasons of defects occurrence and the elements of the technological process and the possibility of using this model for the prevention defects. RU: В статье содержится пример анализа причин возникновения брака изделий литейного производства. Рассматривается построение модели связи причин возникновения дефектов с элементами технологического процесса и возможность применения этой модели для предупреждения дефектов.
Semantic network application for the analysis of the casting defects occurence and prevention processes
Применение семантической сети для анализа процесса возникновения и ликвидации литейных дефектов
Keywords: семантична модель; фрейм; ливарний дефект; технологічний процес; ливарне виробництво; дефекти; технологічний процес