Напрями розвитку механізованих технологій для тваринництва - Шацький, В. В.; Коломієць, С. М.; Shackiy, V.; Кolomiyets, S. (My University, 2008)
UK: У статті йдеться про можливі напрями розвитку механізованих технологій для тваринництва, спрямовані на піднесення виробництва. EN: The ways of the development of the mechanized technologies for stock-raising are given in this article.
Рossible ways of the development of the mechanized technologies for stock-raising
Keywords: механізовані технології; напрями розвитку; оптимальні умови утримання; ресурсоенергозбереження; виробничий процес; екологія виробництва; якість продукції; технологічне забезпечення; засоби контролю; комплект обладнання; технічна політика