Дистанційне навчання при вивченні математичних дисциплін студентами ВНЗ - Костандов, Т. І.; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia (ТДАТУ, 2018)
Як кожному, порівняно новому, дистанційному методу навчання властиві свої переваги і недоліки. Мета статті – проаналізувати, чи є причини подальшого впровадження дистанційного навчання при вивченні математичних дисциплін студентами ВНЗ.
Keywords: дистанційне навчання; студент; аудиторні заняття; вивчення математичних дисциплін; дистанційна освіта