Сучасний бухгалтерський облік сталого розвитку - Бас, Д. П. (My University, 2019)
Поняття обліку сталого розвитку бере свій початок ще у період минулих сорока років, проте дослідження більш вузького його розуміння відбувається протягом останніх десяти років. Одним з найвідоміших проектів у цій галузі є проект Принца Уельського Чарльза «Accounting for sustainability», зараз функціонує англомовний сайт цього проекту у якому відображаються його цілі, основна команда, що ним займається, а також регулярно з’являються новини у цій сфері. Все це свідчить про розвиток даної сфери обліку на міжнародній арені, проте чимало досліджень відбуваються на території нашої країни
Keywords: облік сталого розвитку; Принц Уельський Чарльз; Accounting for sustainability; бухгалтерський облік; Мiжнародна Федерація Бухгалтерiв