Вплив передпосівної обробки насіння хімічними протруйниками та регулятором росту на формування врожайності озимої пшениці - Золотухіна, Зоя Володимирівна; Золотухина, Зоя Владимировна; Zolotukhina, Zoia; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia (My University, 2014)
Встановлено, що при використанні для передпосівної обробки насіння озимої пшениці сорту Тітона протруйника Вінцит Форте сприяло підвищенню врожайності на 29% порівняно із обробкою протруйником Раксіл Ультра. Використання регулятора росту сприяло зменшенню негативного впливу протруйника, результатом чого було збільшення врожайності.
Keywords: озима пшениця; протруйник; регулятор росту; передпосівна обробка; урожайність