Тенденції впливу структурних факторів на економічну динаміку в умовах глобалізації - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2019)
Ринкова економіка в Україні характеризується цілим рядом серйозних міжгалузевих диспропорцій і гострою нестачею ресурсів, не стійкістю економічних показників. У зв'язку з цим зростають роль і вимоги до галузевої статистики, її об'єктивності, компетентності і глибині охоплення об'єктів спостереження, якості інформації, прогнозів тощо
Keywords: ринкова економіка; глобалізація; економічна динаміка; галузева статистика; економічні показники; промислова політика