Інтегративні зв’язки математичних і фахових дисциплін в процесі підготовки бакалаврів з комп’ютерних наук - Онищенко, Г. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: Розглянуто фундаментальні математичні дисципліни та їх зв’язок з профільними предметами в процесі підготовки бакалаврів з комп’ютерних наук. EN: Fundamental mathematical disciplines and their connection with profile subjects in the process of preparation of bachelors in computer sciences are considered.
Keywords: бакалаври з комп’ютерних наук; освітня програма; фундаментальні математичні дисципліни; профільні дисципліни; bachelors in computer science; educational program; fundamental mathematical disciplines; profile disciplines