Визначення локальних характеристик просторової кривої лінії в системі SolidWorks - Гефель, М. І. (ТДАТУ, 2021)
В результаті досліджень запропоновано спосіб формування елементів тригранника Френе в точках просторової кривої лінії за допомогою системи SolidWorks.
Keywords: характеристики кривих ліній; створення каркасу поверхні; тригранник Френе; комп’ютерне геометричне моделювання