Удосконалення технології та технічних засобів приготування кормосуміші для свиноферми товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Україна» Горностаївського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Смільницький, Станіслав Михайлович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект складається з пояснювальної записки, яка виконана на 77 сторінках та 6 аркушів креслярських робіт. Пояснювальна записка містить 6 розділів, 10 рисунків, 18 таблиць та 18 джерел технічної та спеціальної літератури. Мета проекту – удосконалення технології та технічних засобів приготування кормосуміші для свиноферми товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Україна» Горностаївського району Херсонської області. У проекті приводиться аналіз виробничої діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Україна» Горностаївського району Херсонської області. Зроблено удосконалення механізованої технологічної лінії змішування кормосуміші, обґрунтовано можливі варіанти комплекту машин і обладнання для цієї лінії та визначено їх кількість. Удосконалено змішувач для змішування кормосуміші свиням, описано основні вузли і принцип роботи, подано кінематичні, технологічні розрахунки та розрахунки на міцність. Розраховано і побудовано річний-план графік ТО машин та обладнання. Питання охорони праці розкрито в п’ятому розділі записки. Проведено розрахунок питомих приведених витрат для лінії змішування кормосуміші і обрано оптимальний комплект машин.
Keywords: собівартість; раціон годівлі; продуктивність; змішувач; кормосуміш; технічний сервіс; небезпечні фактори; питомі приведені витрати; агроінженерія