Опис до патенту на корисну модель № 96289 "Спосіб визначення однакового рівня концентрації аероіонів від розсіювального джерела аероіонного випромінювання" - Чураков, А. Я.; Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana; Прийма, Сергій Миколайович; Прийма, Сергей Николаевич; Pryima, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Спосіб визначення однакового рівня концентрації аероіонів від розсіювального джерела аероіонного випромінювання включає визначення відстаней від двох джерел направленого аероіонного випромінювання з урахуванням кута нахилу розрахункової площини відносно горизонтальної
Keywords: аероіони; розсіювальне джерело аероіонного випромінювання; концентрація аероіонів; іонно-електронна технологія