Удосконалення відцентрового робочого органу машини для внесення мінеральних добрив МВУ-8 - Клецко, І. М.; Дядя, Віктор Гнатович; Дядя, Виктор Игнатьевич; Diadia, Viktor (ТДАТУ, 2018)
Використання запропонованого робочого органу машини МВУ-8 забезпечить рівномірний розподіл добрив по поверхні поля і збільшення продуктивності агрегату за рахунок збільшення робочої ширини захвата агрегату.
Keywords: відцентровий робочий орган; машина МВУ-8; внесення мінеральних добрив; агрегат