Планування експериментальних досліджень теплових режимів роботи асинхронних електродвигунів при несиметрії напруг - Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Пєрова, Наталія Петрівна; Перова, Наталья Петровна; Pierova, Natalia (My University, 2014)
UK: Робота присвячена дослідженню роботи асинхронних електродвигунів при несиметрії напруг у сільськогосподарських електричних мережах. Приведена методика планування експерименту з досліджень теплових режимів електродвигунів в усталених режимах при несиметрії напруг. RU: Работа посвящена исследованию работы асинхронных электродвигателей при несимметрии напряжений в сельскохозяйственных электрических сетях. Приведена методика планирования эксперимента по исследованию теплових режимов электродвигателей в установившихся режимах при несимметрии напряжений. EN: The given paper researches the work of asynchronous motors under tension asymmetry in agricultural electrical system. The paper planmethodik of the experiment on thermal condition research of motors in steadystate conditions under tension asymmetry.
Планирование экспериментальних исследовний тепловых режимов работы асинхронных электродвигателей при несимметрии напряжений
Research of asynchronous motors’ work under tension asymmetry in transient conditions
Keywords: несиметрія напруг; теплові процеси; асинхронні електродвигуни; електричні мережі