Застосування пакету MathCAD на лабораторних заняттях з вищої математики - Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa (My University, 2021)
Для розв’язування задач навчальної дисципліни «Вища математика» на лабораторних заняттях студентам першого курсу різних спеціальностей пропонується використання програми MathCAD. Використання пакету програм дозволяє оптимізувати розв’язання задач з вищої математики.
Keywords: вища математика; лабораторні заняття; програма MathCAD