Визначення поливного режиму плодових культур - Козлова, Лілія Валентинівна; Козлова, Лилия Валентиновна; Kozlova, Liliia (My University, 2020)
Багаторічними дослідженнями доведено значний вплив краплинного зрошення на формування продуктивності плодових культур та отримання сталого врожаю. Але зважаючи на загальносвітову тенденцію потепління клімату, яка з одного боку призводить до ґрунтової посухи, а з іншого до зменшення об’єму водних ресурсів, питання раціонального використання води для зрошення залишається провідним завданням в інноваційній агротехнології.
Keywords: поливний режим; плодові культури; зрошення; вологість грунту